Skype call

Rendelési idő: hétfő, kedd, csütörtök és péntek

TELEFONOS BEJELENTKEZÉS

Rendelési idő: hétfő, kedd, csütörtök és péntek

TELEFONOS BEJELENTKEZÉS


Munkatársak

Dr. Schmideg György - fogszakorvos

Egyetemi tanulmányaim során nagyon szerencsés voltam, mivel a fogászat gyakorlati fogásait, finomságait a hazai fogorvosi szakma legkiválóbb szakembereitől sajátíthattam el. Ezúton is köszönet Nekik. Hatásukra érdeklődésem inkább a fogpótlások, fogmegtartó kezelések, esztétikai és szájsebészeti beavatkozások felé orientálódott.

Az egyetem elvégzése után 2006-ban Budán a II. kerületben, magán fogorvosi rendelőt nyitottam, valamint felvételt nyertem a budapesti Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Kar Fogpótlástani Klinikájára, ahol oktatóként bekapcsolódtam a fogorvostan hallgatók képzésébe magyar és angol nyelven, valamint konzerválófogászat és fogpótlástan szakorvosa szakvizsgát tettem. A Klinikán öszesen 10 évet töltöttem. 2010-ben egy nagyobb rendelőbe költöztünk, ahol kényelmesebben, jobb körülmények közzött, még szívonalasabb ellátást tudunk biztosítani.

Rendszeresen jelen vagyok a hazai és nemzetközi tudományos továbbképzéseken, tudományos fórumokon, kiállításokon, hogy az elérhető legmodernebb technikákkal, anyagokkal és eszközökkel a legjobb kezelést tudjam Önnek biztosítani legyen szó akár az esztétikai fogászat, különböző fogpótlás, implantáció, azaz a fogbeültetés területéről. Fő érdeklődési területem a fogmegtartó kezelések, esztétikai kezelések, fogpótlások készítése, szájsebészet, fogbeültetés, regeneratív kezelések.

TAGSÁGOK

Magyar Orvosi Kamara Fogorvosi Tagozat

Magyar Fogorvosok Egyesületének Fogpótlástani Társasága

General Dental Council (Angol Fogorvosi Kamara)

International Team for Implantology (ITI)

NÉVJEGY
Dr. Schmideg György
Születési idő: 1980
Magán fogorvos, Klinikai fogszakorvos
Szakvizsga: Konzerválófogászat és Fogpóltástan szakorvosa
Nyelvismeret: angol, alapfokú német

 

Dr. Szender Dorottya - szájsebész szakorvos

 

A Pécsi Tudományegyetem Fogorvostudományi Szakán diplomáztam 2014-ben. Az egyetem elvégzése után a Szent János Kórház Szájsebészeti Osztályán dolgoztam, ahol a hagyományos ambulánsan elvégezhető szájsebészeti esetek mellett lehetőségem nyílt kórházi hátteret igénylő,komolyabb beavatkozások elvégzésére is. 2017-ben dento-alveoláris szájsebészeti szakvizsgát tettem. Fontos számomra, hogy segíthessek az embereken, és törekszem, hogy színvonalas, alapos munkát végezzek. Ez lelkesít. Mindkét szülőm fogorvos, ebben a szellemben nőttem fel. 

A doktornő kiváló manualitású, kedves, mindig mosolygós, jókedélyű kolléga. Remekül megtalálja a hangot a páciensekkel. 

 

Tóth Gabriella - fogászati szakasszisztens, dentalhigiénikus

Gabi kiváló munkatárs, már több, mint 13 éve dolgozunk együtt. Páratlan empatikus képességével és kedvességével oldja a feszültséget a pácienseinkben.

Szeret fotózni, kirándulni, kötni, komolyzenei koncertekre járni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


Life Dent® fogorvosi magánrendelő • 1132 Budapest, Váci út 6. II/4

info@lifedent.huwww.lifedent.hu

Minden jog fenntartva! ©2017 Life Dent®