TELEFONOS BEJELENTKEZÉS

ONLINE BEJELENTKEZÉS

Rendelési idő: hétfő, kedd, csütörtök és péntek

Rendelési idő: hétfő, kedd, csütörtök és péntek

TELEFONOS BEJELENTKEZÉS

ONLINE BEJELENTKEZÉS


Munkatársak

Dr. Schmideg György - fogszakorvos

Egyetemi tanulmányaim során nagyon szerencsés voltam, mivel a fogászat gyakorlati fogásait, finomságait a hazai fogorvosi szakma legkiválóbb szakembereitől sajátíthattam el. Ezúton is köszönet Nekik. Hatásukra érdeklődésem inkább a fogpótlások, fogmegtartó kezelések, esztétikai és szájsebészeti beavatkozások felé orientálódott.

Az egyetem elvégzése után 2006-ban Budán a II. kerületben, magán fogorvosi rendelőt nyitottam, valamint felvételt nyertem a budapesti Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Kar Fogpótlástani Klinikájára, ahol oktatóként bekapcsolódtam a fogorvostan hallgatók képzésébe magyar és angol nyelven, valamint konzerválófogászat és fogpótlástan szakorvosa szakvizsgát tettem. A Klinikán öszesen 10 évet töltöttem. 2010-ben egy nagyobb rendelőbe költöztünk, ahol kényelmesebben, jobb körülmények közzött, még szívonalasabb ellátást tudunk biztosítani.

Rendszeresen jelen vagyok a hazai és nemzetközi tudományos továbbképzéseken, tudományos fórumokon, kiállításokon, hogy az elérhető legmodernebb technikákkal, anyagokkal és eszközökkel a legjobb kezelést tudjam Önnek biztosítani legyen szó akár az esztétikai fogászat, különböző fogpótlás, implantáció, azaz a fogbeültetés területéről. Fő érdeklődési területem a fogmegtartó kezelések, esztétikai kezelések, fogpótlások készítése, szájsebészet, fogbeültetés, regeneratív kezelések.

TAGSÁGOK

Magyar Orvosi Kamara Fogorvosi Tagozat

Magyar Fogorvosok Egyesületének Fogpótlástani Társasága

General Dental Council (Angol Fogorvosi Kamara)

International Team for Implantology (ITI)

NÉVJEGY
Dr. Schmideg György
Születési idő: 1980
Magán fogorvos, Klinikai fogszakorvos
Szakvizsga: Konzerválófogászat és Fogpóltástan szakorvosa
Nyelvismeret: angol, alapfokú német

 

Dr. Tuza Edit - fogszakorvos

Fogorvosi diplomámat 2008-ban szereztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán, majd 2011-ben sikeresen abszolváltam a Konzerváló Fogászat és Fogpótlástan szakvizsgát. Már az egyetemi tanulmányaim során kiemelkedett az érdeklődésem a megtartó fogászat különböző területein. 2012-2017 között szakmai továbbképzéseimet Londonban folytattam, ahol posztgraduális diplomát szereztem a megtartó fogászat és endodoncia területén. ( Diploma in Restorative Dentistry (DRD), Royal College of Surgeons of England, Special Interest in Endodontics FGDP/UK)

Olyan szakmai tapasztalatokkal gazdagodtam képzéseim során, amelyeket azóta is szívvel-lélekkel használok a  mindennapi munkámban. 

Elmondhatom, hogy egy olyan csapatban dolgozom, ahol a szakmai protokollok európai szintűek, és ahol fontos az orvosi hivatásban való állandó fejlődés megléte. 

 

 

Tóth Gabriella - fogászati szakasszisztens, dentalhigiénikus

Gabi kiváló munkatárs, már több, mint 13 éve dolgozunk együtt. Páratlan empatikus képességével és kedvességével oldja a feszültséget a pácienseinkben.

Szeret fotózni, kirándulni, kötni, komolyzenei koncertekre járni.

 

 

 

 

 

 

Berczki Nóra - fogászati assziszens

A fogászati asszisztens képzést 2018-ban végeztem el, azóta ezen területen dolgozok. Az egészségügy iránti elhivatásom már egészen korán, gyerekkoromban megmutatkozott, így ebből kifolyólag a munkám a hivatásommá vált. Kedvenc területem a szájsebészet, implantológia és a konzerváló fogászat. Célom a folyamatos szakmai fejlődés.

Szabadidőmben szeretek utazni, kirándulni, kreatív dolgokkal eltölteni az időt. 

 

 

 

 


 


Life Dent® fogorvosi magánrendelő • 1132 Budapest, Váci út 6. II/4

info@lifedent.huwww.lifedent.hu

Minden jog fenntartva! ©2017-2021 Life Dent®