TELEFONOS BEJELENTKEZÉS

ONLINE BEJELENTKEZÉS

Rendelési idő: hétfő, kedd, csütörtök és péntek

Rendelési idő: hétfő, kedd, csütörtök és péntek

TELEFONOS BEJELENTKEZÉS

ONLINE BEJELENTKEZÉS


Eleget törődik a fogaival?

Fogászati konzultáció érdekében vagy kezelési terv egyeztetése céljából készséggel állunk rendelkezésére előzetes időpontegyeztetést követően. Időpontért hívja a rendelőt vagy jelentkezzen be online!

Nem ritka, hogy olyan páciensekkel találkozunk, akiknek többféle kezelés együttes vagy gyors egymásutánban történő elvégzésére van szüksége. Ilyenkor általában szűk időhatárok között kell megoldanunk ezekez a kezeléseket, persze mindig ügyelve a páciens egyéni komfortjára és a különböző szakmai iránymutatások szerinti várakozási időkre. Ilyen esetekben a pácienssel szorsan együttműködve olyan kezelési tervet alakítunk ki, amelynek keretében az összes szükséges kezelés elvégezhető.

Eleget törődik a fogaival?

Ha eddig esetleg bántotta a lelkiismeret, hogy eleget törődik-e a fogaival, vessen véget ennek a kellemetlen érzésnek most! Konzultációnk keretében nemcsak a kezelés részleteiről, de a szájhigiéniával kapcsolatban felmerülő kérdéseiről is szívesen elbeszélgetünk Önnel, hogy ezek után nyugodt lelkiismerettel eleget törődhessen a fogaival.


 


Life Dent® fogorvosi magánrendelő • 1132 Budapest, Váci út 6. II/4

info@lifedent.huwww.lifedent.hu

Minden jog fenntartva! ©2017-2023 Life Dent®