TELEFONOS BEJELENTKEZÉS

ONLINE BEJELENTKEZÉS

Rendelési idő: hétfő, kedd, csütörtök és péntek

Rendelési idő: hétfő, kedd, csütörtök és péntek

TELEFONOS BEJELENTKEZÉS

ONLINE BEJELENTKEZÉS


Fogászati rendelő

Life Dent fogászati rendelő - előtér

A Life Dent fogászati rendelő elegáns, légkondicionált környezetben, különlegesen jól megközelíthető helyen várja pácienseit. A Nyugati térnél, a Westend főbejáratától néhány méterre találja a rendelőt.

A Life Dent® egy olyan magán fogászat Budapest XIII. kerületében, ahol az a célunk, hogy a páciens részletesen, érthető módon felvilágítást kapjon kérdéseire, valamint arra, hogy milyen fogászati kezelésre volna szüksége ahhoz, hogy egészséges és gyönyörű mosollyal rendelkezzen.

Life Dent fogászati rendelő

Rendelőnk műszerezettsége nemcsak hogy megfelel a mai kor elvárásainak, de büszkék vagyunk arra, hogy élen járunk a legmodernebb technológiák alkalmazásában. Őszinte szakmai érdeklődéssel követjük az időről időre elérhetővé váló legújabb technikákat és a lehető leghamarabb átültetjük ezeket a mindennapi kezelési gyakorlatba, annak érdekében, hogy pácienseinknek a lehető legkevesebb fájdalommal tudjuk a szép mosoly lehetőségét biztosítani.

A rendelési idő rugalmasan alkalmazkodik elfoglalt pácienseink igényeihez. A lehetőségekről az előzetes bejelentkezés során tájékozódhat.


 


Life Dent® fogorvosi magánrendelő • 1132 Budapest, Váci út 6. II/4

info@lifedent.huwww.lifedent.hu

Minden jog fenntartva! ©2017-2023 Life Dent®