Skype call

Rendelési idő: hétfő, kedd, csütörtök és péntek

TELEFONOS BEJELENTKEZÉS

Rendelési idő: hétfő, kedd, csütörtök és péntek

TELEFONOS BEJELENTKEZÉS


Fogászati rendelő

A Life Dent fogászati rendelő elegáns, légkondicionált környezetben, különlegesen jól megközelíthető helyen várja pácienseit. A Nyugati térnél, a Westend főbejáratától néhány méterre találja rendelőt.

A Life Dent® egy olyan magán fogászat Budapest XIII. kerületében, ahol az a célunk, hogy a páciens részletesen, érthető módon felvilágítást kapjon kérdéseire, valamint arra, hogy milyen fogászati kezelésre volna szüksége ahhoz, hogy egészséges és gyönyörű mosollyal rendelkezzen.

Rendelőnk műszerezettsége nemcsak hogy megfelel a mai kor elvárásainak, de büszkék vagyunk arra, hogy élenjárunk a legmodernebb technológiák alkalmazásában. Őszinte szakmai érdeklődéssel követjük az időről időre elérhetővé váló legújabb technikákat és a lehető leghamarabb átültetjük ezeket a mindennapi kezelési gyakorlatba, annak érdekében, hogy pácienseinknek a lehető legkevesebb fájdalommal tudjuk a szép mosoly lehetőségét biztosítani.

A rendelési idő rugalmasan alkalmazkodik elfoglalt pácienseink igényeihez. A lehetőségekről az előzetes bejelentkezés során tájékozódhat.


 


Life Dent® fogorvosi magánrendelő • 1132 Budapest, Váci út 6. II/4

info@lifedent.huwww.lifedent.hu

Minden jog fenntartva! ©2017-2020 Life Dent®