TELEFONOS BEJELENTKEZÉS

ONLINE BEJELENTKEZÉS

Rendelési idő: hétfő, kedd, csütörtök és péntek

Rendelési idő: hétfő, kedd, csütörtök és péntek

TELEFONOS BEJELENTKEZÉS

ONLINE BEJELENTKEZÉS


Hosszabb külföldi tartózkodás?

Külföldi munkából hazatérve sok páciensünk csak rövid ideig marad Magyarországon és fogászati kezeléseit ebben a rövid időben velünk szeretné elvégezteti. A rövid szabadság ideje alatt számos más kötelesség, baráti és családi találkozók sokasága is vár páciensekinkre, ezért az ő kezelési tervük összeállítása során igyekszünk különleges körülményeikre maximálisan tekintettel lenni.

Külföldre készül dolgozni? Szeretné, hogy a külföldön töltött időt ne keserítse meg semmiféle fogászati probléma? Ellenőrzés céljából már akkor érdemes felkeresnie rendelőnket, amikor az utazás tényéről tudomást szerez. A fogászati ellenőrzés és a konzultáció meglapozhatja a nyugodt utazást. Ha az ellenőrzés során valamilyen kezelés szükségességét tapasztaljuk, azt érdemes még indulás előtt elvégeztetni. Ne halassza az utolsó pillanatra!

Hosszú üzleti út előtt gyakran olyan páciensek keresnek fel minket, akik jobban bíznak bennünk, mint a célország ilyen irányú szolgáltatásiban. Ez különösen akkor fordul elő, ha az üzleti út célja valamilyen exotikus célországban való hosszabb tartózkodás, de akkor sem ritka, ha olyan ország a célpont, ahol a szolgáltatások árszínvonala a hazait magasan meghaladja. Legjobb tudásunk szerint igyekszünk az összes szükséges kezelést még indulás előtt elvégezni, hogy az üzleti út során pácienseink valóban maradéktalanul csak az üzleti ügyekre koncentrálhassanak.


 


Life Dent® fogorvosi magánrendelő • 1132 Budapest, Váci út 6. II/4

info@lifedent.huwww.lifedent.hu

Minden jog fenntartva! ©2017-2023 Life Dent®