TELEFONOS BEJELENTKEZÉS

ONLINE BEJELENTKEZÉS

Rendelési idő: hétfő, kedd, csütörtök és péntek

Rendelési idő: hétfő, kedd, csütörtök és péntek

TELEFONOS BEJELENTKEZÉS

ONLINE BEJELENTKEZÉS

  •  »
  • Fogászati kezelések

Szép fogakat szeretne? Jó hír: ez lehetséges!


 

Fogkőeltávolítás

Fogkőeltávolítás

A fogkő a fogon lévő plakkból, lepedékből alakul ki. Ha a plakk hosszan a fog felszínén marad a nem megfelelő fogtisztítás miatt, a nyálból ásványi anyagok kötődnek a plakkhoz. Ezt a szilárd anyagot fogkefével már nem lehet eltávolítani, csak professzionális eszközökkel.

Tovább »

Sópolírozás

Azokból a szűk fogközökből, amelyeket fizikailag nem lehet a műszerrel elérni, egy homokfúvó működési elven működő eszközzel távolítjuk el a lerakódásokat, így érjük el a tiszta fogfelszínt.

Tovább »

Gyökérkezelés

Gyökérkezelés

A gyökérkezelés egy módszer, amelynek segítségével a fogszuvasodás vagy baleset miatt károsodott fog vagy foggyökér még egy esélyt kap, hogy ne kerüljön eltávolításra.

Tovább »

Fogtömés

Fogtömés

Az esztétikai fogászat alapvető fegyvertárába tartozik az esztétikus fogtömés.
Fogtömés, illetve fogfelépítés akkor jön szóba, amikor a fog valamely része károsodott, hiányzik.

Tovább »

Inlay tömés- betét

Inlay tömés- betét

Nagymennyiségű foganyag elvesztése esetén, amikor a kompozit tömés már nem elegendő, de a károsodás mértéke még nem akkora, hogy fogkorona készítése szükséges lenne, ekkor lehetőség van az úgynevezett inlay, más néven betét készítésére.

Tovább »

Porcelán héj

Porcelán héj

A porcelán héj az esztétikai fogászat kiváló példája. Előszerettel választják színészek, közszereplők, celebek is. A porcelánhéj egy olyan fémmentes restauráció, amely rendkívül vékony, egyedileg, olyan színben és formában készül, amilyenben Ön szeretné.

Tovább »

Direkt héj

A direkt héj a porcelán héjhoz hasonlóan frontfogak külső felszínére kerül. Speciális rétegzési technikával, több szín felhasználásával épül fel a héj, közvetlenül a fogra.

Tovább »

Fogékszer

Fogékszer

A fogékszer egy kisméretű kristály vagy drágakő, illetve arany ékszer lehet, amelyet a fog külső felszínére ragasztunk fúrás és érzéstelenítés nélkül!

Tovább »


Life Dent® fogorvosi magánrendelő • 1132 Budapest, Váci út 6. II/4. Kapucsengő: 32.

info@lifedent.huwww.lifedent.hu

Minden jog fenntartva! ©2017-2024 Life Dent®